Volver Troy Ejsmentewicz - Fundación Arturo López Pérez

Troy Ejsmentewicz

PROFESIÓN

Bioquímico (2014, Universidad Andrés Bello).

ESPECIALIDAD Y/O POSTGRADOS

Magister en Bioquímica (2014, Universidad Andrés Bello) Licenciatura en Bioquímica (2012, Universidad Andrés Bello).

POSICIÓN ACTUAL

Investigador asociado.

LÍNEAS DE INVESTIGACIÓN

Metagenómica y cáncer gastrointestinal.

PALABRAS CLAVES

Secuenciación, DNA, Biología Molecular.

DESCRIPCIÓN DE INTERESES

Investigación científica a nivel de biología molecular, control de calidad de ácidos nucleicos, ensayos de PCR, qPCR, qRT-PCR, electroforesis capilar para secuenciación masiva NGS.

Publicaciones

Cell wall and metabolite composition of sweet cherry fruits from two cultivars with contrasting susceptibility to surface pitting during storage

REVISTA: Food Chemistry

AÑO: 2021

URL: Pubmed/33046285

Generation of Chloroplast Molecular Markers to Differentiate Sophora toromiro and Its Hybrids as a First Approach to Its Reintroduction in Rapa Nui (Easter Island)

REVISTA: Plants

AÑO: 2021

URL: Pubmed/33578941

Cell wall and metabolite composition of sweet cherry fruits from two cultivars with contrasting susceptibility to surface pitting during storage

REVISTA: Food Chemistry

AÑO: 2021

URL: Pubmed/33046285

Changes in cell wall pectins and their relation to postharvest mesocarp softening of "Hass" avocados (Persea americana Mill.)

REVISTA: Plant Physiology and Biochemistry

AÑO: 2018

URL: Pubmed/29778838

UUAT1 Is a Golgi-Localized UDP-Uronic Acid Transporter That Modulates the Polysaccharide Composition of Arabidopsis Seed Mucilage

REVISTA: The Plan Cell

AÑO: 2017

URL: Pubmed/28062750

Comparative study of two table grape varieties with contrasting texture during cold storage

REVISTA: Molecules

AÑO: 2015

URL: Pubmed/25711424

Biochemical and physiological study of the firmness of table grape berries

REVISTA: Postharvest Biology and Technology

AÑO: 2014

URL: Sciencedirect/S0925521414000428

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